Afscheid Kapel

Na ruim honderd jaar komt er een eind aan het houden van de wekelijkse erediensten in De Kapel. Voor veel inwoners van Schuinesloot is de Kapel een belangrijk onderdeel van het leven geworden; ze zijn er gedoopt, hebben er belijdenis gedaan, zijn er getrouwd en hebben er gerouwd, alles in verbondenheid met God, familie, vrienden en medegemeenteleden.

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart a.s. zal er aan de afsluiting van dit tijdperk ruim aandacht geschonken worden. Er is gewerkt aan een waardig en afwisselend programma op beide dagen.

Dat programma ziet er als volgt uit:
Zaterdagmiddag 12 maart "Open huis"
14.00 -16.30 uur inloop
14.15-14.45 uur orgelspel
14.45-15.30 uur Risja
15.30-16.00 uur Fotopresentatie 106 jaar Kapel
16.00-16.30 uur orgelspel

Zondagochtend 13 maart
9.30 uur de afscheidsdienst van de Kapel, waarin ds. Hoogeveen zal voorgaan. We vieren samen het Avondmaal en Risja, we4Him en verschillende gemeenteleden zullen aan deze dienst meewerken. Na afloop is er tijd om bij een kop koffie na te praten. U/jij bent op beide dagen van harte welkom.
terug

Inlog aanvragen

Vanwege privacy richtlijnen kunnen we bepaalde informatie niet zomaar openbaar zetten. Heeft u geen inloggegevens? Stuur dan een mail naar info@pglutten.nl en wij sturen u de inloggegevens toe.

Beheerders

via deze link kunnen de beheerders de website aanpassen.