Transform

We willen de jeugd vanaf tweede klas Voortgezet Onderwijs heel graag bij het geloof en de kerk betrekken. Dit doen we nu door  “Transform” groepen te maken waarbinnen de jeugd elkaar (om de week) kan ontmoeten en bezig kan zijn met kerk, geloof en maatschappij. We willen binnen de groepen praten over onderwerpen die voor de jongeren relevant zijn. Dit doen we in nauwe samenwerking met de club
Lees meer 

Club

Nu er weer een heel nieuw seizoen voor ons ligt, worden ook de clubs weer opgestart! (Is in het startweekend eigenlijk al gebeurd met een gezellige avond, kamperen in de Rank en gezamenlijk kerkbezoek!).
 
Lees meer 

Kinderoppas

Elke zondagmorgen, Hemelvaartsdag, Eerste kerstdag en Nieuwjaarsmorgen is er kinderoppas voor kinderen tot 4 jaar. Er zijn altijd twee volwassen oppassers aanwezig die oppassen. Mocht het aantal kinderen te veel oplodpen, dan  wordt er opgeschaald in oppassers.
Lees meer 

Flame

Iedere zondag wordt er tijdens de kerkdienst om 9.30 uur Flame (kindernevendienst) gegeven in Pro Rege naast de Kruiskerk. I.v.m. de coronamaatregelen komen de kinderen niet in de kerk. Wel eerst even opgeven via de scriba’s.  Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn van harte welkom.  
Lees meer 

Jeugdraad

Jeugdouderling: Ina Vogelzang en Moniek Kemink
jeugd.emmausgemeente@gmail.com

Voorzitter Jeugdraad: Leontine van Noord leontinez@hotmail.com
Mailadres jeugdraad: jeugdraad@pglutten.nl

Download het Jeugdbeleidsplan Emmaüsgemeente 2022/2023