woensdag 6 maart 2024

Kleur en stijl in het licht van de bijbel

Datum: 
 woensdag 6 maart 2024
Tijdstip: 
 19:30  - 22:00
Locatie: 
 De Rank in Lutten
Prijs: 
 Kosteloos

Kleding dragen we allemaal en het is een van de eerste dingen die je van de ander ziet bij een ontmoeting. Of je nu veel of weinig aandacht besteedt aan wat je draagt, het zegt iets over je.
 
De kleuren die je draagt spreken hun eigen taal. Zwart wordt veel gedragen bij rouwen en wit juist veel bij   trouwen en dat is niet voor niks. Iedere kleur heeft zo zijn eigen betekenis.
 
In de Bijbel wordt ook gesproken over uiterlijke zaken en graag neem ik je mee op reis langs deze teksten om te laten zien hoe er in de Bijbel gesproken wordt over kleur en kleding. Daarnaast komt  het vervuilende aspect van  de mode-industrie aan bod en hoe je daar mee om zou kunnen gaan in het kader van zorg voor de Schepping.
Tijdens deze avond gaan we ook actief aan de slag, zodat je inzicht krijgt in hoe je bepaalde keuzes kunt maken op het gebied van kleur en kleding.
 
Als Imagospecialist verzorg ik deze avond en hoop ik velen van jullie te ontmoeten!
Geen kosten maar graag tijdschriften en eventueel schaar en lijm meenemen

terug
 


Agenda

Dienst Schuinesloot

zo 28 apr 2024 om 09.30 uur

Dienst de Lantaarn Lutten

zo 05 mei 2024 om 09.30 uur

Dauwtrappen

do 09 mei 2024 om 07:30 uur

Inlog aanvragen

Vanwege privacy richtlijnen kunnen we bepaalde informatie niet zomaar openbaar zetten. Heeft u geen inloggegevens? Stuur dan een mail naar info@pglutten.nl en wij sturen u de inloggegevens toe.

Beheerders

via deze link kunnen de beheerders de website aanpassen.