Jeugdwerk

Jeugdnieuws maart 2021
In de week voor Pasen, vanaf zaterdag 27 maart, kunnen de kinderen van Flame (en natuurlijk ook andere kinderen van 4-12 jaar uit Lutten/Slagharen/Schuinesloot) een spannende bingospeurtocht gaan doen. Ze kunnen het opdrachtenformulier  uit de groene postbus bij de Rank halen of bij de familie Welink, Schuineslootweg 41 (uit een bak onder de carport). Het is de bedoeling dat de kinderen, misschien samen met hun ouders,  foto’s maken en die insturen. Voor de juiste foto’s krijgen ze letters en deze letters samen vormen een zin. Ook liggen er in de brievenbus en bij de fam. Welink kleurplaten/knutselopdrachten. Daar mogen de kinderen ook voor kiezen.  De oplossing van de speurtocht en de kleurplaten/knutselopdrachten mogen op zaterdag 3 april tussen 10 en 12 uur ingeleverd worden in de Kruiskerk. Daar krijgen de kinderen een verrassing en narcissen om uit te delen en/of zelf te houden.  Allemaal meedoen dus!


Gelukkig draaien de clubs, ondanks alle Coronamaatregelen nog volop, veelal online. In Schuinesloot is er zelfs nog een extra groep gevormd! Heel erg fijn! Ook dit jaar kan de eieractie in Lutten helaas niet doorgaan. We hopen heel erg dat de clubs straks nog wel op kamp kunnen! We wachten af.


Geweldig fijn dat Lotte Welink op Eerste Paasdag belijdenis van haar geloof wil doen!
Samen met andere catechisanten is er in het afgelopen jaar stilgestaan bij het thema 'Ontdek Je ECHTE ik'. Ze hebben ontdekt dat we onze identiteit niet maken, maar dat dit een geschenk van God is en Hij ons op een bijzondere manier gemaakt heeft met gaven en talenten. Deze gaven en talenten mogen we (leren) inzetten voor het koninkrijk van God.
Fijne dienst gewenst Eerste Paasdag! 
terug

Agenda

Proeven en praten in de Rank

do 22 feb 2024 om 18:00

Dienst Kruiskerk Lutten

zo 25 feb 2024 om 09.30 uur

Kerk op schootdienst

zo 25 feb 2024 om 15.30 uur

Themadienst Lantaarn

zo 03 mrt 2024 om 09.30 uur

Kleur en stijl in het licht van de bijbel

wo 06 mrt 2024 om 19:30

Pubquiz

vr 22 mrt 2024 om 19:30

Inlog aanvragen

Vanwege privacy richtlijnen kunnen we bepaalde informatie niet zomaar openbaar zetten. Heeft u geen inloggegevens? Stuur dan een mail naar info@pglutten.nl en wij sturen u de inloggegevens toe.

Beheerders

via deze link kunnen de beheerders de website aanpassen.