woensdag 2 november 2022

Emmaüs-Bijbelquiz

Locatie: 
 De Rank in Lutten
Tijdstip: 
 20:30 uur  - 22:30 uur
Prijs: 
 vrij

Vorig jaar is voor het eerst in de Emmaüsgemeente de bijbelquiz georganiseerd. Op basis van de vele enthousiaste reacties die we toen hebben ontvangen, kon natuurlijk de bijbelquiz dit jaar niet achterblijven. Dus u/jij bent van harte uitgenodigd om na afloop van de Dankdagdienst je Bijbelkennis te testen. En het is ook nog eens een gezellige ontmoeting met elkaar.

Door middel van teams kun je strijden tegen elkaar. Geen team? Geen probleem, tijdens de avond zullen ook nog een aantal teams worden samengesteld of sluit je aan bij een bestaand team.  

Mis het niet en kom op woensdag 2 november na afloop van de dankdagdienst (dienst is om 19.00 uur) naar de Rank. De Emmaüs-bijbelquiz start rond 20.30 uur..

Jong en oud van harte uitgenodigd!

Teams: Lijkt het je leuk om als team mee te doen aan de bijbelquiz (max. 7 personen)? Meld je dan aan onder vermelding van je teamnaam (en leden) bij de scriba emmausgemeentelutten@gmail.com. Gaat jouw team winnen?

terug
 


Agenda

Jongerenuur

zo 02 apr 2023

Eieractie Lutten

di 04 apr 2023

Rommelmarkt Lutten

za 22 apr 2023 om 13:30 uur

Jongerenuur

zo 14 mei 2023

Inlog aanvragen

Vanwege privacy richtlijnen kunnen we bepaalde informatie niet zomaar openbaar zetten. Heeft u geen inloggegevens? Stuur dan een mail naar info@pglutten.nl en wij sturen u de inloggegevens toe.

Beheerders

via deze link kunnen de beheerders de website aanpassen.