Godiva

Gospelgroep Godiva is een enthousiaste groep zangers en zangeressen uit Lutten en omstreken die door middel van zang het evangelie wil uitdragen. De koorleden hebben verschillende kerkelijke achtergronden. Het koor bestaat uit 28 leden. Naast sopranen, tenoren en alten bestaat de muzikale begeleiding uit: keyboard, elektronische piano, gitaar en dwarsfluit.


Repertoire:

Het repertoire van Godiva bestaat uit: Nederlandstalige gospels, opwekkingsliederen, ballads, kerstliederen en up tempo gospels. Af en toe zingt de groep Engelstalig.
Omdat Godiva het belangrijk vindt dat de liederen die gezongen worden, verstaanbaar zijn voor iedereen, zijn de meeste liederen in de Nederlandse taal.

Godiva werkt regelmatig mee aan jeugd, evangelisatie, zang, openlucht en reguliere diensten en vieringen. Indien gewenst kan Godiva ook de begeleiding van de samenzang in een dienst verzorgen. In principe treedt Godiva maximaal 2x per maand op.

Repetitie:

Elke donderdagavond van 20.00u tot 22.00u houdt Godiva haar repetitie avond in het gebouw “de Rank” naast de Ned .Herv Kerk in Lutten. Nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom.

Boekingen:

Voor boekingen en prijsopvraag kun je contact opnemen met:

Annelies Meesters
Tel: 0523 – 68 33 84
of stuur een mailtje naar: info@gospelgroepgodiva.nl

Kijk voor een eventuele boeking even op de agenda van www.gospelgroepgodiva.nl of we nog vrij zijn op de gewenste datum.
 

terug