Kerk actief

Graag heten we u van harte welkom bij de activiteiten en cursussen die in dit boekje staan. Hopelijk staat er iets bij wat u leuk vindt.

Om een beetje een indicatie te krijgen van het aantal deelnemers per activiteit/cursus vragen we u zich aan te melden. Uiteraard mag u ook ‘zomaar’ deelnemen aan een activiteit die u aanspreekt, en neem gerust een vriend, vriendin, famililid of kennis mee.

Achter in de kerk staat een mandje waarin u een aanmeldingsformulier kunt leggen voor een of meerdere activiteiten uit het Programma Kerk Actief. Een eigen briefje met opgaven is ook van harte welkom. Opgave vooraf is niet persé nodig, u kunt op een avond ook: “gewoon” binnenlopen. U kunt ook per email, app of rechtstreeks contact opnemen met de coördinator: ds. H. Hoogeveen, ( ds.h.hoogeveen@gmail.com of 06-28249813).

> Download Kerk Actief

terug

Agenda

Dienst Kruiskerk Lutten

zo 23 jun 2024 om 09.30 uur

Tuindienst de Lantaarn Lutten

zo 30 jun 2024 om 09.30 uur

Dienst Kruiskerk Lutten

zo 07 jul 2024 om 09.30 uur

Inlog aanvragen

Vanwege privacy richtlijnen kunnen we bepaalde informatie niet zomaar openbaar zetten. Heeft u geen inloggegevens? Stuur dan een mail naar info@pglutten.nl en wij sturen u de inloggegevens toe.

Beheerders

via deze link kunnen de beheerders de website aanpassen.