Kerkbalans 2022

Aktie Kerkbalans 2022

Al bijna 2000 jaar is de kerk voor ontelbaar veel gelovigen van grote betekenis.
De waarde van de kerk, wat is dat? Niet in bedragen te vangen. Misschien zelfs lastig in woorden te vangen….In de kerk ontmoeten we God en elkaar. Het is een plek waar we tot rust komen, naar elkaar omzien en samen God zoeken. Een waardevol moment in de week waarop we ons geloof én het leven met elkaar delen.

Gister, vandaag… en morgen. Kerken willen ook in de toekomst van betekenis zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Kerkleden willen gastvrij en uitnodigend zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben, maar ook voor hen die God nog niet kennen.
Want ook al is de waarde van de kerk niet in bedragen te vangen, kerk-zijn kost wel geld. Denk aan het kerkgebouw, het pastoraat, het kinderwerk etc.

Ook in 2022 willen we het samen kerk-zijn vorm en inhoud geven. We willen vooruit, investeren in omzien naar elkaar en van betekenis zijn. Daar hebben we uw/jouw steun bij nodig!

Wilt u/wil jij ook dat de kerk kan blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat?
Geef dan vandaag voor de kerk van morgen.

Schenk met belastingvoordeel

Wil je schenken met belastingvoordeel? Dat kan met een periodieke schenking. Het gaat bij een periodieke schenking om een schenking van een vast bedrag voor minimaal 5 jaar. Deze leg je vast in een Overeenkomst Periodieke Schenking. De Protestantse Gemeente Lutten-Slagharen-Schuinesloot is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) waardoor je gift aftrekbaar is.

Je gift volledig aftrekbaar
Omdat je een deel van je gift aan PG Lutten-Slagharen-Schuinesloot terugkrijgt van de Belastingdienst, kun je meer geld overhouden van je jaarlijkse schenking of ervoor kiezen om een groter bedrag te schenken zonder dat het je meer kost. Neem voor meer informatie contact op met Hans v.d. Belt, 06-49650654, famhvdbelt154@gmail.com of maak een proefberekening met je eigen gegevens op pkn.schenkcalculator.nl

T.a.v. periodieke overboeking:
Wanneer u gewend was uw bijdragen periodiek over te maken op
rekeningnummer NL45 RABO 0147 7127 85,
verzoeken wij u het rekeningnummer te wijzigen naar
rekeningnummer NL68 RABO 0373 7413 83 t.n.v. Protestantse gemeente Lutten-Slagharen-Schuinesloot.

Namens de Protestantse Gemeente Lutten, Slagharen, Schuinesloot
De Kerkrentmeesters

terug

Agenda

Dienst de Lantaarn Lutten

zo 26 mei 2024 om 09.30 uur

De Ontmoeting

zo 26 mei 2024 om 11.00 uur

Dienst Kruiskerk Lutten

zo 02 jun 2024 om 09.30 uur

Inlog aanvragen

Vanwege privacy richtlijnen kunnen we bepaalde informatie niet zomaar openbaar zetten. Heeft u geen inloggegevens? Stuur dan een mail naar info@pglutten.nl en wij sturen u de inloggegevens toe.

Beheerders

via deze link kunnen de beheerders de website aanpassen.