zondag 3 maart 2024 om 09.30 uur

Themadienst Lantaarn
Voorganger(s): Themadienst m.m.v. Just 4 u
Ouderling(en): Soraima Martina

Diaken: Martijn Mulder Gerrit Mulder
Beamer: Henk Bril
Flame: Evelien Schipper Marianne Hudepohl Liz Potgieter  
Oppas: Bea en Els
Koster: Hans v.d. Belt
Collecte: Onkosten dienst en Onderhoud gebouwen

Bijzonderheden:

Themadienst m.m.v. Just 4 u 
Na de dienst is er koffie/thee/ranja

> Dienst bekijken via Kerkomroep


Zondag 3 maart komt de band Just4U de themadienst verzorgen. Het thema is: Ken je mij? Hierbij alvast een inkijkje wat je kunt verwachten. Als je jong bent kennen mensen je vaak als de zoon van …. of de dochter van…Naarmate je ouder wordt ga je steeds meer je eigen leven leiden; druk je steeds meer je eigen stempel op jouw bestaan. Je wordt steeds meer verantwoordelijk voor je eigen gedachten en daden. En dat is zelfs bij de wet geregeld.
Bijzonder is het dat we vandaag de dag soms bijna een dubbelleven leiden… Steeds meer wordt duidelijk dat social media ons een ander leven voorspiegelt dan het in werkelijkheid is. Soms lijkt het alleen maar rozegeur en maneschijn te zijn in het leven van anderen; het leven is zóóóó geweldig…. Berichten worden geliked en met één klik heb je er weer een heel aantal vrienden bij. Maar in hoeverre je iemand echt kent, is vandaag de dag nog maar de vraag… Vinden we het belangrijker wat een ander van ons vindt dan het volgen van onze eigen identiteit? In deze viering gaat het over in hoeverre we elkaar nog kennen; in hoeverre jij gekend bent; in hoeverre je dat ook zelf wilt toelaten….  

Zien we jou op 3 maart?   
Met vriendelijke groet namens de themadienst commissie,  Jeanette Werner  

terug

Agenda

Dienst Schuinesloot

zo 28 apr 2024 om 09.30 uur

Dienst de Lantaarn Lutten

zo 05 mei 2024 om 09.30 uur

Dauwtrappen

do 09 mei 2024 om 07:30 uur

Inlog aanvragen

Vanwege privacy richtlijnen kunnen we bepaalde informatie niet zomaar openbaar zetten. Heeft u geen inloggegevens? Stuur dan een mail naar info@pglutten.nl en wij sturen u de inloggegevens toe.

Beheerders

via deze link kunnen de beheerders de website aanpassen.