Kerkgang in Coronatijd

We volgen als kerk nog steeds de richtlijnen van de PKN op. Op het moment van schrijven zijn de maatregelen rondom Corona helaas weer aangescherpt. De hartjes/smiley’s zijn weer in de banken gelegd. De 1,5 meter gaat weer in werking. Ook het dragen van een mondkapje bij het binnenkomen en het verlaten van de kerk is verplicht.

Kom alleen naar de kerk als je geen klachten hebt! Verder is het advies zo min mogelijk door elkaar in de kerk te bewegen (lopen). Vanaf zondag 21 november 2021 zullen we weer elke zondag in de Kruiskerk kerken. Hier kunnen we de 1,5 meter beter waarborgen en er kunnen meer mensen komen. Ook kunnen de thuiskijkers de dienst weer live met beeld volgen. De Kapel in Schuinesloot blijft eerst nog gewoon open.1,5 meter afstand

Mededelingen
Na de Zegen gaat de gemeente weer zitten, de coördinatoren komen u uit de kerk halen. Kinderen kunt u ophalen bij de oppas en Flame maar houd ook hier 1,5 m. afstand.

De diensten zijn ook online te volgen.

We hopen op uw begrip.

Uw Federatiekerkenraad

Zondagsbrief:

Gemeenteleden kunnen zaterdag vanaf 10.00 uur een zondagsbrief ophalen uit de brievenbus van de Rank of Pro Rege. In Schuinesloot bij de Kapel en bij Diny Pieper uit Slagharen.

terug

Agenda

Dienst Kruiskerk Lutten

zo 23 jun 2024 om 09.30 uur

Tuindienst de Lantaarn Lutten

zo 30 jun 2024 om 09.30 uur

Dienst Kruiskerk Lutten

zo 07 jul 2024 om 09.30 uur

Inlog aanvragen

Vanwege privacy richtlijnen kunnen we bepaalde informatie niet zomaar openbaar zetten. Heeft u geen inloggegevens? Stuur dan een mail naar info@pglutten.nl en wij sturen u de inloggegevens toe.

Beheerders

via deze link kunnen de beheerders de website aanpassen.