Musical Over de brug

Eindelijk mag het weer! We zijn ontzettend blij dat we mogen meedelen dat er een musical wordt opgevoerd in de Kruiskerk door Onze Opdracht uit Dwingeloo. De dienst is op 3 april om 19.00 uur in de Kruiskerk. Deze groep heeft al eerder in de Kruiskerk een musical opgevoerd en omdat iedereen toen zo enthousiast was kan het niet anders dan dat het weer een mooie dienst gaat worden.

Dus noteer deze datum alvast in de agenda.

 

De musical heet ‘Over de brug”.

Hoe stop je oude, vertrouwde en waardevolle woorden uit de Bijbel in een nieuwe en verrassende verpakking? Gospelkoor ‘Onze Opdracht’ uit Dwingeloo kan het antwoord geven op deze vraag. ‘Onze Opdracht’ weet op eigen en bijzondere manier mensen van jong tot oud te raken met de Bijbelse boodschap die ook nu nog heel actueel is.

In de musical ‘Over de Brug’ nemen mensen van nu, een inkijkje in het leven van David, de herdersjongen die koning werd. David maakte veel mee in zijn leven en veel gevoelens van hem worden herkend door mensen van nu. Het koor overbrugt in deze musical de tijd door zo nu en dan in gesprek te gaan met David. Wat heeft David beleefd, wat kunnen wij eeuwen later hiervan leren? Welke gevoelens herkennen wij, waarmee zijn we het eens en waarmee oneens?

De melodieën van de liederen komen uit het eigen repertoire, maar er komen in deze nieuwe musical ook verschillende melodieën van bekende popnummers voorbij, zoals van Frank Boeijen, ABBA, Marco Borsato, LA The Voices en Queen.

Kom over de brug en laat je verrassen. Iedereen is van harte welkom!
 

terug

Inlog aanvragen

Vanwege privacy richtlijnen kunnen we bepaalde informatie niet zomaar openbaar zetten. Heeft u geen inloggegevens? Stuur dan een mail naar info@pglutten.nl en wij sturen u de inloggegevens toe.

Beheerders

via deze link kunnen de beheerders de website aanpassen.