Start Clubs september 2021

De clubs starten weer!
Op zaterdag 4 september was de aftrap: lasergamen met z’n allen rond de Rank, daar samen ook overnachten, ’s ochtends een ontbijtje en daarna naar de dienst van de startzondag! Een geweldig goed begin! En nu gaan we ook weer beginnen met de clubavonden voor de jeugd vanaf groep 7 of 8 van de basisschool en de eerste  klassen van het Voortgezet Onderwijs! Gezellig samen leuke activiteiten doen, samen kletsen en lol maken en natuurlijk ook tijd voor geloof en Bijbel.
In Schuinesloot is de jeugd vanaf groep 8 van de basisschool van harte welkom op de startavond op woensdag 15 september om 18.00 uur in “Ons Trefpunt”. We gaan dan samen pannenkoeken eten!
In Lutten is de eerste clubavond op vrijdag 17 september voor de jeugd vanaf groep 7 om 18.45 uur in de Rank. Daarna is er daar de ene week club en de andere week Transform. Op de Transformavonden wordt er dieper ingegaan op dat wat er op de club aan de orde is geweest. Op de club hoor je er vast meer over!
Als je op de basisschool zit of al eerder naar club bent geweest, krijg je vanzelf een briefje of appje met een uitnodiging. Maar mocht je geen uitnodiging hebben gekregen: van harte welkom iedereen! Neem gerust een vriend of vriendin mee. Graag tot ziens!
Clubleiding en jeugdouderlingen.
terug

Inlog aanvragen

Vanwege privacy richtlijnen kunnen we bepaalde informatie niet zomaar openbaar zetten. Heeft u geen inloggegevens? Stuur dan een mail naar info@pglutten.nl en wij sturen u de inloggegevens toe.

Beheerders

via deze link kunnen de beheerders de website aanpassen.