Startzondag 4 september

Op zondag 4 september hopen wij met elkaar de startzondag te vieren. Het thema dit jaar is ‘’aan tafel’’. Deze zondag komen wij om 10:00 uur samen in een dienst geleid door dominee Harry Hoogeveen. We gaan uit van mooi weer, en hopen dan ook dat de dienst buiten plaats kan vinden. Zanggroep Fundament uit Klazienaveen zorgt voor de muzikale medewerking. Na afloop van deze dienst is er koffiedrinken en daarna gaan wij graag met elkaar aan tafel om te genieten van een heerlijke brunch!

Voor het organiseren van deze brunch zoeken wij nog vrijwilligers die bereid zijn om een pan soep/salade te bereiden. Graag opgave voor de brunch bij Martine Meesters via martinemeesters12@gmail.com. Na afloop van de brunch is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een leuke fiets-fototocht. De opgavelijsten vindt u achterin de kerk.

amens de startzondag commissie van harte welkom!
terug

Agenda

Dienst Schuinesloot

zo 28 apr 2024 om 09.30 uur

Dienst de Lantaarn Lutten

zo 05 mei 2024 om 09.30 uur

Dauwtrappen

do 09 mei 2024 om 07:30 uur

Inlog aanvragen

Vanwege privacy richtlijnen kunnen we bepaalde informatie niet zomaar openbaar zetten. Heeft u geen inloggegevens? Stuur dan een mail naar info@pglutten.nl en wij sturen u de inloggegevens toe.

Beheerders

via deze link kunnen de beheerders de website aanpassen.